Slimme bediening voor je airco 

Airco’s zijn lucht-lucht-warmtepompen die het hele jaar door je binnenklimaat regelen. De handige bediening maakt dit systeem extra interessant. Dankzij de slimme bediening voor je airco hoef je niet te wanhopen als je de verwarming hebt laten aanliggen. Of maak je de gewenste ruimtes al aangenaam warm of koel tegen de tijd dat jij thuiskomt. Zalig toch? Ontdek hier op welke manieren je jouw aircotoestellen kan bedienen.  

Bedien je airco via een app op je smartphone 

Gebruik je smartphone slim. Want daarvoor is hij bedoeld. Gebruik hem om je leven vlotter en aangenamer te maken. Installeer de Daikin Online Controller. Hiermee leg je van om het even waar je airco aan of af. Bovendien kan je via deze app programmeren wanneer je installatie moet werken en wanneer niet. Per kamer, zodat enkel de gebruikte kamers opwarmen of afkoelen. Heb je geen zin op te tikken, gebruik dan de spraakbesturing. De app is dus handig én energiebesparend. De toestellen gaan enkel aan wanneer je ze echt nodig hebt.

 

Elke airco heeft ook een afstandsbediening 

Bij de installatie van je airco krijg je een afstandsbediening. Dit is eigenlijk de thermostaat van je aircosysteem. Je stelt er de gewenste temperatuur op in. Je zet je binnenunit aan of uit. Je geeft aan in welke modus de airco moet werken. En je kan je weekprogramma instellen, zodat alles vanzelf gebeurt. De afstandsbediening is niet zomaar een bakje. Het mooie design past bij je binnenunit en bij je strakke interieur. Zo laat je met plezier je afstandsbediening in het zicht liggen en is hij voor alle huisgenoten steeds binnen handbereik. 

Richt de afstandsbediening naar de binnenunit en stel hem in zoals je zelf wil. Temperatuur, intensiteit, luchtverdeling, noem maar op.
Met de handige Daikin online controller app bedien je de airco in elke kamer vanop afstand. Stel je het tijdsschema in, dan gebeurt alles automatisch.

Ontdek hier waarom airco de eenvoudigste manier is om te verwarmen via een warmtepomp.